Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de footer

Op deze pagina

RSS

RSS staat voor Really Simple Syndication.
Het is een service waarmee u direct een signaal ontvangt, als er nieuwe informatie is op de webpagina waarvoor u zich hebt aangemeld. U hoeft zo niet steeds naar uw favoriete website te gaan om te zien of er nieuwe berichten zijn.

In de melding die u via RSS ontvangt, leest u een gedeelte van de berichtgeving. Via een link in de melding kunt u direct naar het volledige bericht gaan. Zo volgt u gemakkelijk berichten over nieuwe verstoringen of onderhoud van een bepaald proces of blijft u direct op de hoogte wanneer de processen van de Douane tijdelijk buiten gebruik zijn door onderhoud of storing.

Wat heeft u nodig voor RSS?

Om gebruik te kunnen maken van de feeds, heeft u een RSS-reader nodig. Dit is een programma dat RSS-feeds automatisch ophaalt en deze bundelt in één overzicht. Omdat u meerdere feeds aan de reader kunt toevoegen, ziet u in één oogopslag de nieuwste berichten van verschillende webpagina’s.

RSS-reader in browser of downloaden

Enkele browsers, zoals FireFox, hebben een ingebouwde RSS-reader. Als u een andere browser gebruikt, dan kunt u een RSS-reader downloaden via internet. Er zijn vele soorten beschikbaar, zowel gratis als betaald, voor desktop of mobiel.

Aanmelden feeds

  1. Kies één van de links hieronder.
  2. Kopieer het adres uit de browserbalk.
  3. Voeg deze toe aan uw RSS-reader.
  4. Lees de instructie van uw reader voor de instellingen. Bijvoorbeeld hoe vaak u meldingen wilt ontvangen.

Feeds

Serviceberichten

Storing- en onderhoudsberichten